Новият вътрешен министър Калин Стоянов отменя заповед на предшественика си Иван

...
Новият вътрешен министър Калин Стоянов отменя заповед на предшественика си Иван
Коментари Харесай

Новият МВР шеф отмени заповед на стария за съкращаване на спецполицията в София

Новият вътрешен министър Калин Стоянов анулира заповед на предшественика си Иван Демерджиев за структурни промени, с които част от състава на отдел " Специализирани полицейски сили " при Столична дирекция на вътрешните работи се преназначава в районни ръководства на територията на столицата. Стоянов е взел това решение след среща, на която е изслушал настояванията на спецполицаите, оповестиха от МВР

С анулацията заповедта се резервира структурата на столичната сцепполиция и чиновниците няма да бъдат местени на други длъжности.

По-рано през днешния ден БНР осведоми, че чиновници на Специализираните полицейски сили в София са се събрали пред постройката на Министерство на вътрешните работи на митинг против с издадената в края на април заповед на служебния министър на вътрешните работи, с която се редуцират бройки в отдела и се предлага на част от чиновниците да бъдат преместени в районни полицейски ръководства в София и страната. Част от спецполицаите настояват, че са разписали заповедта, без да се срещнат с нея.
 Областните шефове на Гълъб Донев с акция
Областните шефове на Гълъб Донев с акция " оставка "

Денков не подписва подадените оставки

" Това, което се направи в петък, както се споделя след 5 часа, в последния миг, като цяло не сме срещу тази промяна, срещу сме метода, по който се прави. В бързината са употребявали това - човек да се обърка, и са отишли и са разписали. Аз персонално не съм разписал. Днес ще реша дали да разпиша или да напусна системата. Аз имам 30 години трудов стаж, аз съм на 50 години. На тази възраст не мисля, че в районно ръководство ще съм по-ефективен, в сравнение с мястото си сега. Ако ми оферират друга работа, тъй като съм възрастен, да ми предложат конструкция като метрото, примерно, където мога да съм по-полезен, в сравнение с в районно, където един по-млад човек по-добре ще се оправи от мен ", разяснява преди анулацията за заповедта  Ангел Коцев от Специализираните полицейски сили при Столична дирекция на вътрешните работи, представен от националното радио.
 Бизнесът на ъндърграунда оцелява с политическа защита, съгласно някогашен шеф на Столична дирекция на вътрешните работи
Бизнесът на ъндърграунда оцелява с политическа защита, съгласно някогашен шеф на Столична дирекция на вътрешните работи

Течът на информация от службите би трябвало да спре
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР